Home » , , , , , » En Amerikansk Varulv i London (1981) Download Fuld

En Amerikansk Varulv i London (1981) Download Fuld

Se fuld film En Amerikansk Varulv i London i top kvalitet. Se streaming En Amerikansk Varulv i London i high definition kvalitet. Fuld film streaming En Amerikansk Varulv i London i high definition-format. Fuld streaming En Amerikansk Varulv i London i bedste look videoformat. Download film En Amerikansk Varulv i London i HD-format.


Du kan observere komplet beskrivelse af En Amerikansk Varulv i London nedenfor:
 • Original titel : An American Werewolf in London
 • Film titel : En Amerikansk Varulv i London
 • År for film : 1981
 • Genrer af film : Gyser,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1981-08-21
 • Virksomheder af film : Universal Pictures, Guber/Peters Company, American Werewolf Inc., Lyncanthrope Films,
 • Landene i film : United Kingdom, United States of America,
 • Sprog af film : English,
 • Varighed film : 120 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.8
 • Youtube ID film : _oJZjpHBskc
 • Oversættelse af film : EN,DE,FR,PT,IT,SV,ES,NL,RU,DA,HU,
 • Cast af film :David Schofield (Dart Player), Anne-Marie Davies (Nurse Susan Gallagher), Lila Kaye (Barmaid), Joe Belcher (Truck Driver), Paddy Ryan (First Werewolf), Rik Mayall (2nd Chess Player), Sean Baker (2nd Dart Player), John Woodvine (Dr. J. S. Hirsch), Jenny Agutter (Nurse Alex Price), Brian Glover (Chess Player), Griffin Dunne (Jack Goodman), David Naughton (David Kessler)

0082010

En Amerikansk Varulv i London er den rigtige film manufacured af Universal Pictures, Guber/Peters Company, American Werewolf Inc., Lyncanthrope Films, der er udstyret med en beskrivelse af filmen er "De amerikanske rygsækturister David Kessler og Jack tager af sted på en 3 måneders udflugt igennem Europa. På vej gennem et øde engelsk landskab, møder de nogle lokale beboere, som giver dem et par iskolde råd: "Hold jer på vejen og væk fra heden" og "Pas på månen". Drengene begiver sig ud i mørket og hører et skrækindjagende hyl ude fra heden. De ved ikke at et mytisk uhyre med smag for blod forfølger dem. Den som bliver dræbt af dette væsen, bliver en af de udøde som flakker om på jorden i al evighed, men for den som slipper med livet i behold, venter en ganske anden skæbne.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste kvalitet af lyd og størst bedste skuespillere.

Deres første lærte om denne film er jeg ikke helt sikker i tilfælde I foretrækker denne specifikke idé eller ingen. Efter at have set det Dette kan bruges at tale om at vi virkelig sætter pris. Jeg yderst anbefaler denne film for de mennesker, der såsom genre Gyser, . Er i stand ser det gratis blot ved klikke indsende og tilmeld, er det muligt at ser milliarder af nyeste filmtitler til gratis.

... Online streaming En Amerikansk Varulv i London i bedste kvalitet 720p ....
Art Direction : Leslie Dilley, Original Music Composer : Elmer Bernstein, Stunts : Roy Alon, Casting : Debbie McWilliams, Costume Design : Deborah Nadoolman, Screenplay : John Landis, Editor : Malcolm Campbell, Production Manager : Joyce Herlihy, Special Effects : Martin Gutteridge, Director : John Landis, Makeup Artist : Robin Grantham, Producer : George Folsey Jr., Director of Photography : Robert Paynter, Sound Editor : John Poyner
Selvfølgelig, nu du kan se film hensyn En Amerikansk Varulv i London 100% længde og har den url til dette video En Amerikansk Varulv i London i video i høj kvalitet.


Tags: loss of lover, intensive care, dying and death, village and town, transformation, black humor, pub, werewolf,

Share this article :

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Support : Copyright © 2013. horor movie full - All Rights Reserved